Sunday, 11 September 2016

Lirik Manuk Dadali - Lagu Daerah Jawa Barat















Mesatngapungluhur jauh di awang awang


Meberkeunjanjangna bangun taya karingrang



Kukuna ranggaos reujeungpamatukna ngeluk

Ngepak mega bari hiberna tarik nyuruwuk



Saha anu bisa nyusul kana tandangna



gadangjeungpartentang taya badingan nana



Dipikagimir dipikaserab ku sasama



Taya karempan ka sieun leber wawanenna



Manuk dadali manuk panggagahna



Perlambang sakti Indonesia jaya



Manuk dadali pang kakoncarana



Resep ngahiji rukun sakabehna



Hirup sauyunan tara pahirihiri


Silih pikanyaah teu inggis bela pati



Manuk dadali gadung siloka sinatria



Keur sukamna bangsa di nagara Indonesia

No comments:

Post a Comment

Follow by Email